Logga in

Vi har nytt jobb – här är 43 rekryteringar i branschen

Publicerad
4 sep 2024, 12:55

Magnus Hårde, Fredrik Engdahl och Simon Karlin är tre av 43 personer som har fått ett nytt jobb i branschen. Geberit, Beulco och Nibe är några av de företag som har nyanställt.

AFRY

Martin Bengtsson är ny gruppchef på avdelningarna HVAC och energi på teknikkonsultföretaget Afry i Göteborg. Han kommer närmast från en roll som VVS-ingenjör.


AHLSELL

Rebecca Eriksson är ny teknisk produktchef på Ahlsell Sverige. Hon har rekryterats internt och kommer närmast från en roll som säljchef på företaget.


AIRTEAM

Joacim Svensson är ny verksamhetschef på Airteam i Enköping. Han kommer närmast från OTK Klimatinstallationer i samma stad där han var projektledare.


AKTEA ENERGY

Rickard Larsson är ny energikonsult på Aktea Energy i Lund. Han kommer från Gunnar Karlsen Sverige där han var avdelningschef i Helsingborg.


ARMATEC

Justyna Wilamowska är ny teknisk innesäljare inom kyla på Armatec i Göteborg. Hon är internrekryterad.

Hanna Fagerroos är ny kundansvarig säljare inom kylsegmentet på Armatec i Göteborg.

Kayleigh Shepherd är ny orderadministratör på VVS och kyla på Armatec i Göteborg. Hon kommer närmast från elbilsföretaget Polestar.


ASSEMBLIN

Johannes Hedman är ny filialchef på Assemblin VS i Västerås. Han har rekryterats interna och var tidigare projektledare på filialen.

Ulrik Lindell är ny inköpschef på Assemblin. Närmast kommer han från rollen som chef för strategiskt inköp på Caverion.


BECKHOFF

Joakim Bergholz är ny industrial manager på fastighetsautomationsföretaget Beckhoff Automation i Göteborg.


BEULCO

Fredrik Engdahl är nv vd för Beulco Armatur och ny koncernchef för Beulcogruppen i Helsingborg. Han kommer närmast från Assemblin Ventilation, där han var medlem av koncernledningen och hade både en roll som regionchef och var chef för affärsutveckling.


COMFORTZONE

Patrick Henriksson är ny vd på Comfortzone. Han kommer närmast från rollen som operativ chef på Comfortzones fabrik i Motala. Patrick Henriksson efterträder Robert Berg.


CURANT KLIMAT

Magnus Månviken är ny inköpare på Curant Klimat i Örebro. Han kommer närmast från en liknande roll på Green Sales Distribution.


EBAB

Fredrik Aspe är ny vd för Ebab i Stockholm. Han är sen tidigare delägare i teknikkonsultföretaget.


EBM-PAPST

Tomas Nilsson är ny säljare på ebm-papst i Järfälla. Han kommer närmast från Voltair System.

Jimmy Petersen är ny säljare på ebm-papst i Sundsvall. Han kommer närmast från Systemair.


ENEQUI

Mikael Lindgren är ny vd för energilagringsföretaget Enequi i Sollentuna. Han har rekryterats internt och efterträder Håkan Svärd som blir marknadschef på Wibe, som ägs av Storskogen.


FIELDPEACE

Kim Lindfalk är ny nordisk försäljningschef för Fieldpeace Instrument. Han kommer närmast från LG Electronics HVAC där han var avdelningschef.


GEBERIT

Magnus Hårde är ny försäljningschef på Geberit i Stockholm. Han kommer närmast från Dahl, där han varit divisionschef i många år.


GUNNAR KARLSEN

Jane Kylberg är ny chef för den nybildade regionen Sydväst på Gunnar Karlsen Sverige. Hon var tidigare chef för region Syd.

Claes Andersson är ny servicechef på GK:s nystartade rörverksamhet i Göteborg. Claes Andersson utgår från GK:s gemensamma kontor i Västra Frölunda. Han kommer närmast från en liknande roll på Assemblin i Lund.


HIFAB

Isabella Mård är ny projekt- och installationsledare på teknikkonsultföretaget Hifab. Hon kommer närmast från en roll som projektledare på PE Teknik & Arkitektur.


ID06

Karin Tubbin är ny verksamhetsledare på ID06. Hon kommer närmast från Mared Group.


INSTALLATÖRSFÖRETAGEN

Saira Alladin är ny vd för Installatörsföretagen. Hon kommer närmast från Ellevio där hon var vice president asset management. Saira Alladin tillträder som vd för Installatörsföretagen den 1 oktober 2024.


INTEC

Deniz Kalkan är ny sprinklerkonstruktör hos Intec. Han kommer närmast från en roll som VVS-konstruktör på Technoresolut.

Mattias Vik har anställts som VVS-projektör på Intec i Borlänge. Han kommer närmast från en motsvarande roll på Afry.


MAXITHERM

Anders Olsson är ny vd för Maxitherm, dotterbolag till LK. Han kommer närmast från byggvaruhuskedjan Bygma, där han var regionchef i Mälardalen.


NIBE

Simon Karlin är ny chef för Nibe Climate Solutions i Stockholm och medlem i koncernledningen. Han kommer närmast från en roll som chef för affärsområde EMEA på Beijer Ref.


NYA ENERGIHEM NORDEN

Björn Borgström är ny distriktssäljare på Nya Energihem Norden i Gävle som bland annat installerar solcellsanläggningar och braskaminer.


PROMINENT

Marcus Albeaus är ny vd för Prominent Doser i Sverige, Danmark och Norge. Han tar över rollen efter Anders Höiby och har rekryterats internt och var tidigare försäljningschef på vattenbehandlingsföretaget.


QREO

Ronnie Tärnsby är ny VVS-konstruktör hos VVS-konsultföretaget Qreo i Stockholm. Han kommer närmast från Sofia Rör.


QVANTUM

Ulf Nilsson är ny illustratör på värmepumpsföretaget Qvantum Sverige. Han kommer närmast från Nibe där han gjort tekniska illustrationer.


RADIATOR VVS

Oskar Wallin är ny filialchef hos Radiator VVS i Uppsala och Märsta. Han har rekryterats internt och var tidigare projektledare på filialen.

Johan Rydebo är filialchef på Radiator VVS nya filial i Borås. Han kommer närmast från en roll som projektledare och säljare på Ahlsell.

Magnus Fredriksson är projektledare service på den nya filialen. Han kommer närmast från egen verksamhet inom VVS-branschen.


REFIS

Erik Karlsson, leg yrkeslärare och certifierad installatör, är ny yrkeslärare på vuxenutbildningen VVS som startar nu i höst på Refis i Stockholm. Han kommer närmast från Lernia, men har även tidigare erfarenhet från Refis.


ROSTFRIA VA-SYSTEM

Johan Fryksenius är ny inköpare och projektledare på Rostfria VA-System i Filipstad. Han kommer närmast från Kils kommun där han varit projektledare inom VA.


SAINT-GOBAIN

Johan Borglin är ny kvalitetskoordinator på Saint-Gobain Sekurit i Helsingborg. Han kommer närmast från en roll som kvalitetstekniker på Swep.


TECE

Fredrik Ceder har utsetts till ny regionchef för Tece Sverige AB i Stockholm. Han har rekryterats internt och hade tidigare rollen som distriktschef för östra och norra Sverige.


WAVIN

Magnus Hallberger är ny regionansvarig sälj VA Väst på Svenska Wavin i Göteborg. Han kommer närmast från BE Group.


WIKSTRÖM

 Samuel Freiholtz är ny vd för Wikström Installationskonsult. Han är specialist inom VVS-projektering och har varit avdelningschef för en av projekteringsavdelningarna i Göteborg.


ÖMANGRUPPEN

Peter Arvidsson är ny vd på Ömangruppen i Jönköping. Han har rekryterats intern och var tidigare företagets försäljningschef.